Serveis


cerimònia civil

A Mas Vestit t'oferim l'opció de celebrar la teva cerimònia civil amb nosaltres. Us oferim tot el que necessiteu, així com tot l'assessorament .

Assessorament

El nostre equip comercial t'assessorarà fins al dia del teu casament. Ens assegurarem de repassar cada detall i us ajudarem amb tot el possible. Organitzarem amb vosaltres els timmings del dia, així com l'organització, la decoració, proveïdors externs... No ho dubtis #becurious ! Pregunta'ns tot el que calgui!

Cuina pròpia

Utilitzem productes de proximitat i locals, treballem amb productes d'excel·lent qualitat. Tota la nostra producció està elaborada de manera artesenal. Ens assegurem d'adquirir aquells productes que nosaltres no podem produir a comerços locals que segueixen amb la manera tradicional d'elaboració (pa i pastissos) 100% naturals.

que comenci el show

Vols música en directe? Versions acústiques durant l'aperitiu, saxo o potser un cor guanyador d'Oh happy day? Comenta-ns'ho, t'ajudarem a trobar la millor opció (cliqueu a la imatge música en directe per veure el post del blog)

Discoteca

Equips de so, llums, màquines de fum... Un espai adaptat amb la tecnologia DMX per sincronitzar cada escena de llums.