Qui som


Mas Vestit és una empresa que porta més de vint-i-cinc anys dedicant-se al sector de les festes privades: bodes, festes, batejos, comunions, etc. Us proposem una nova manera d'enfocar les coses, donant-hi el vostre toc especial que farà que la vostra celebració sigui una experiència irrepetible :) No fem dues bodes iguals! Cada un/a de vosaltres sou un món, i per això crearem una història única per a cada casament.

Mas Vestit es una empresa que lleva más de 25 años dedicándose al sector de las fiestas privadas: bodas, fiestas, bautizos, comuniones, eventos empresariales, convenciones, etc. Os proponemos una nueva forma de enfocar las cosas, dándoles vuestro toque personal que hará que vuestra celebración sea una experiencia irrepetible :D No hacemos dos bodas iguales! Cada uno/a de vosotros sois un mundo y por eso crearemos una historia única para cada evento

#escÈncia

Som un equip molt divers; entre nosaltres hi trobareu gent activa, estudiants, manetes a més no poder, gent amb seny i dos dits de front i el comptable (l'avorrit) :=D. Tots fem de tot, i és per això que la sinergia creada amb tots nosaltres i vosaltres és molt guai ;)


#equip

La paraula que més ens defineix, a part d'amics, família, companys. Un equip on quan no hi arriba l'un, hi arriba l'altre; tots connectats i preparats per tal de donar-ho tot. T'animes a formar-ne part? Per a nosaltres, els/les nuvis/es són part del nostre #equipàs.

#millorsenseplàstic

Al llarg del temps hem canviat moltíssim i ens hem adaptat als nous temps. Som un equip gran però jove alhora (tenim entre 20 i 55 anys), fem un mix entre l'hostaleria clàssica i la nova més desenfadada. Simpatitzem amb la sostenibilitat i mirem d'adaptar-nos a les normes mediambientals. És per això que hem eliminat els plàstics d'un sol ús, tenim una energètica verda i gran part de les nostres taules i decoració estan fetes amb fusta reciclada.

PD: gràcies #aguaencajamejor

#dreamteam

I no ens oblidem dels nostres col·laboradors, amics, treballadors, proveïdors, tots en sintonia i formant part del nostre equip. Cliqueu a l'imatge per accadeir a l'apartat del bloc on parlem d'ells :)