Fem gana ?

Al Masves disposem de cuina pròpia i de gran qualitat. Podeu deleitar-vos dels millors sabors en un ambient tranquil, acollidor i envoltat de natura de la mà de productes de primera qualitat i proximitat.

Al mas us oferim l'opció d'escollir entre una gran varietat de plats que s'elaboren fidels als dictàmens de la cuina mediterrània (fem alguna trampeta, ens encanta treballar amb sabors frescos: una mica de ginger per aquí, una ratlladura de llima per allà, tranquils/es us encantarà). Es tracta d'una cuina que aposta per la creació de plats saborosos i sans. Ens tastes?

Ei, i tranquils! Periòdicament fem anàlisis dels nostres productes i tenim els sistemes APPCC actualitzadíssims i controladíssims :)

La cocina de Mas Vestit es propia y de gran calidad. Podréis deleitaros con los mejores sabores en un ambiente tranquilo y acogedor rodeado de naturaleza.

En la masía tendréis la opción de escoger entre una gran variedad de platos que se elaboran fieles a los dictámenes de la cocina mediterránea. Los cocineros del lugar apuestan por la creación de platos saborosos y sanos. Cocinarán todo al momento, el mismo día de la boda y utilizando siempre productos frescos de alta calidad. ¿ Nos pruebas?

Para mayor confianza, un laboratorio analiza periódicamente las instalaciones y los productos de la masía. Ah i tenemos los sistemas APPCC controlados y super controlados


Carousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel image