Espais

busquem el vostre espai ideal per A la vostra celebració junts?

¿Buscamos tu espacio ideal para tu boda en Barcelona juntos ?

Entrada

Aquí farem la recepció dels vostres convidats! Envoltats de jardins, de natura... Un espai únic, perfecte per saludar-nos, abraçar-nos i gaudir del primer contacte.

Cerimònia civil

Us proposem una idea molt divertida: celebrar-ho al jardí! No us heu de preocupar de res! Nosaltres ens encarreguem de tot! En cas de voler decoració floral o oficiant, només cal que ens ho digueu.

Carousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel image
Carousel imageCarousel image

jardí hivernacle

El best-seller dels aperitius: un espai únic, dinàmic i divertit on podràs gaudir de la nostra proposta gastronòmica durant l'aperitiu, o fins i tot fer-hi tot el banquet (això sí: ha de fer bon dia!)

hivernacle

Ideal per a celebracions petites, o pla B en cas de pluja. També per a fer sopars temàtics. Cal dir que el seu punt fort és fer de disco! Comencem la festa ?


Carousel imageCarousel image

ronda

Una sala molt especial. L'hi roba el nom a una ciutat, també molt especial: Ronda, situada a Màlaga. Un boom de sala, amb tot l'equipament necessari per a fer una entrada triomfal al menjador. Compta amb un equip de so espectacular, quatre caps mòbils, il·luminació especial... Però com que el que ens caracteritza és la natura, no la deixem de banda! Comptareu amb un jardí espectacular darrere de les vidreres, per on entra una llum natural fantàstica.