FAQs

Celebreu més d'un esdeveniment al dia ?

No, la totalitat de les instal·lacions del restaurant Mas Vestit es reserva exclusivament a la parella que ha decidit realitzar la seva celebració al mas. D'aquesta manera us podem garantir la nostra dedicació a vosaltres al 100%.

Es fàcil aparcar? poden accedir autocars?

I tant! El Masves disposa d'un pàrquing de 200 places. A més, els autocars ho tenen molt fàcil per a accedir, així que no hi ha cap problema. A més a més, estem treballant per instal·lar una plaça adaptada als vehicles elèctrics!!! #makeachange

Què inclou el menú?

Tot! No us heu de preocupar de res, treballem amb menús amb tot inclòs per la vostre boda. No obstant això, hi ha l'opció de fer menús a mida. En aquest cas consulteu-ne les condicions.

és posible llogar l'espai sense contractar-ne el servei de restauració?

No tenim un no per resposta. Mas Vestit es reserva l'ús del seu espai, és per això que s'haurà d'estudiar cada cas.

Disposeu de cuina pròpia?

Sí, tot el menjar l'elaborem nosaltres :) En alguns casos, com per exemple el pa, ens el proveeix un proveïdor extern. Però no us preocupeu; és de la millor qualitat i artesà!

Quina cuina feu? disposeu de menús especials? es pot adaptar l'oferta gastronòmica ?

Servim cuina de mercat, tradicional, d'autor i típica regional. Sí que disposem de menús especials per a tots els gustos i necessitats i la nostra oferta gastronòmica es pot adaptar :=)