Quartet Melt per sant jordi

#🌹📚

Aquest any celebrem un Sant Jordi diferent, des de casa. Però no volem deixar passar aquest dia tan especial sense recordar aquells moments tan xulos que ens han marcat en aquesta diada. Sant Jordi, una jornada cultural marcada per la tradició del llibre i la rosa, però també pel caliu dels carrers plens de paradetes, dels petits venent roses i pels concerts. 🌹📚

No hi ha millor manera de celebrar el Sant Jordi que recordant el casament del 23 d'abril de 2017. Va ser aquella mateixa tarda que va venir el famós grup Quartet Melt al Masves. Una boda molt especial, amb moltes sorpreses.

El Sant Jordi de 2017 vam tenir l'honor de rebre el cor Quartet Melt a Mas Vestit. El cor Quartet Melt va guanyar l'edició del 2015 d'Oh Happy Day. Son fantàstics, gracies per aquell dia tant especial !!!

Va ser el 23/04/2017, al casament de la Teresa i en Víctor. A la Teresa i encantava Quartet Melt, i en Víctor va portar el grup per sorpresa i van actuar a la seva boda. Quina sorpresa que es va endur, la Teresa! I tots nosaltres, vaja :) Va ser una boda molt especial, moltes gràcies parella!!!

Moltes gràcies Magalí, Ariadna, Eloi i Oriol