Comunicat COVID-19

Benvolguts,

Tenint en compte la situació actual causada pel COVID-19, romandrem tancats temporalment amb la finalitat d’evitar la seva propagació. Disculpeu les molèsties ocasionades però apel·lem a la solidaritat i responsabilitat individual en benefici de tots i totes. Tenim més temps que mai, de manera que estem preparant coses molt atractives! Volem aprofitar la publicació d’avui per transmetre un missatge d’afecte a totes aquelles parelles que heu hagut de retardar el vostre casament a causa de la pandèmia.

Estarem encantats d’atendre-us de la manera que us vagi millor, ja sigui telefònicament, via correu electrònic, videoconferència, etc. No obstant això, us trucarem a cadascun de vosaltres per informar-vos de l’estat de la vostra celebració en els pròxims dies; cosa que ja hem començat a fer amb alguns de vosaltres. El nostre horari d’atenció és el següent: dimarts i dijous de 10 h a 12 h. En cas de tenir una situació o voleu parlar amb nosaltres de forma urgent us podeu posar en contacte amb nosaltres al 687 080 232

Per acabar, desitgem que tots vosaltres i la gent del vostre entorn estigueu bé. Estem vivint un moment molt complicat, però des de Mas Vestit estem treballant perquè les il·lusions que vau dipositar en nosaltres en un moment donat es facin realitat. Entre tots junts, segur que ens en sortirem.

Sobretot, cuideu-vos.

Seguim en contacte.


Bienvenidos,

Teniendo en cuenta la situación actual causada por el COVID-19, permaneceremos cerrados temporalmente con la finalidad de evitar su propagación.Disculpad las molestias ocasionadas pero respondemos a la solidaridad y responsabilidad individual en beneficio de todas y todos.

¡Tenemos más tiempo que nunca, de manera que estamos preparando cosas muy atractivas! Queremos aprovechar la publicación de hoy para transmitir un mensaje de afecto a todas aquellas parejas que han tenido que posponer la boda a causa de la pandemia.

Estaremos encantados de poderos atender de la manera que mejor os vaya, ya sea vía telefónica, vía mail, videoconferencia, etc. Comentaros que os llamaremos a cada uno de vosotros para informaros de la situación de vuestra celebración en los próximos días; cosa que ya hemos empezado a hacer con algunos de vosotros. Nuestro horario de atención es el siguiente: martes y jueves de 10 a 12h. En caso de necesitar hablar con nosotros de forma urgente os podéis poner en contacto con nosotros al 687 080 232.

Para terminar, deseamos que todos vosotros y la gente de vuestro entorno esté bien. Estamos viviendo momentos difíciles, pero des de Mas Vestit estamos trabajando para que las ilusiones que depositasteis en nosotros se hagan realidad. Entre todos saldremos adelante.

Sobre todo cuidaros !

Seguimos en contacto.