Sergi Sala Fotògraf

Un dels grans! En Sergi ens acompanya des de fa més de vint-i-cinc anys. Un professional dels bons, tant pot fer una boda com el reportatge del Porta Ferrada o el Barcelona Bridal Fashion Week: és una màquina. Us assegurem que quedareu encantats amb les fotos que us farà del vostre casament. A més, cada vegada que parleu amb ell tindreu la sensació que és com un amic de tota la vida, molt proper; per això ens agrada tant!

En Sergi te un estudi a Barcelona a i s'ha fet hipster i queda amb els nuvis a bars. Fins i tot, ara s’ha fet Skype! Amb això us volem dir que no us haureu de preocupar de res! No para d’invertir i reinvertir en material i tècnica. A més, la seva creativitat el segueix en tot moment i us robarà unes fotos guapíssimes.

Expert en bodes i en fotografia professional. De fet, aquest és el seu món, la seva vida. Només es dedica a treballar en aquest camp amb la màxima professionalitat possible i això el fa tan especial. No només fa bodes, també comunions, bateig, events empresarials ... Fa bodes a Barcelona, Badalona, allà on vulgueu!

¡Uno de los grandes! Sergi nos acompaña desde hace más de 25 años. Un profesional de los buenos, un día te hace una boda otro el reportaje del Porta Ferrada o el Barcelona Bridal Fashion Week: es una máquina. Os aseguramos que quedaréis encantad@s con las fotos que va a hacer en vuestra boda. Además, cada vez que habléis con él tendréis la sensación que es como un amigo de toda la vida, es muy cercanos y por esto nos gusta tanto.

Segi tiene un estudio en Barcelona y se ha hecho hipster quedando con l@s novi@s en bares. ¡Ahora también se ha hecho skype ! Con esto os queremos decir que no os tendréis que preocupar de nada! No para de invertir y re invertir en material y técnica. Su creatividad lo sigue allí dónde esté, os robará unas fotos guapísimas.

Experto en bodas y en fotografía profesional. Este es su mundo y su vida. Solo se dedica a esto con la máxima profesionalidad posible y esto lo hace muy especial.