Amb qui treballem

A Mas Vestit optem només per productes de proximitat i professionals qualificats del sector! Farem i faran que la vostra boda sigui única en tots els aspectes, no volíem deixar d'agrair tota la feina que fan :D És per això que dedicarem aquesta part del bloc a parlar d'ells. A Mas Vestit volem fomentar el comerç local, familiar i de proximitat, per això els nostres proveïdors són de Badalona de tota la vida :)

En Masvestit optamos solo por productos de proximidad y profesionales cualificados del sector! Haremos junto a ellos que vuestra boda sea única en todos los aspectos, no queríamos dejar de agradecer todo el trabajo que hacen :D Es por eso que dedicamos este apartado del bloc a hablar sobre ellos y como van a participar en vuestra boda, bautizo, comunión ... . En Mas Vestit queremos fomentar el pequeño comercio local, familiar, de proximidad y de calidad, es por esto que nuestros proveedores son de Badalona Y cercanías de toda la vida :)

Començem per un dels grans, colaborador i amic de Masvestit des de fa més de 20 anys. Ha posat la càmera a més de 300 bodes amb nosaltres, i això no para !